L’equip de monitores

És un plaer presentar-vos l’equip de monitores de la Flama!

Som un grup de monitores compromeses amb l’educació, el lleure i el benestar dels vostres fills i filles. La nostra passió és crear un entorn segur i enriquidor on els nens puguin créixer, aprendre i divertir-se al màxim.

Cada un de nosaltres aporta una experiència diferent en l’educació i l’animació infantil. La nostra formació i dedicació ens permet adaptar-nos a les necessitats individuals de cada nen, fomentant el seu desenvolupament emocional, social i intel·lectual.

Ens enorgulleix promoure valors com l’amistat, el respecte i la creativitat a través de les nostres activitats setmanals. Organitzem jocs, tallers, excursions i activitats didàctiques dissenyades per estimular la seva imaginació i curiositat.

Treballem estretament amb les famílies per assegurar-nos que les seves expectatives i necessitats siguin satisfetes, i valorant sempre les seves opinions i suggeriments.

Estem emocionats de formar part de la vida dels vostres fills i filles i de construir records inoblidables amb ells mentre formen part del projecte.

Gràcies per confiar en nosaltres com a monitores de l’esplai la Flama!

Cordialment, l’equip de monitores

Qui som?